home
   producten
track record
voorwaarden
cv
aanbevelingen
Product Instructie
Protcons B.V.
Tubasingel 22
2287 CM Rijswijk

06 2151 3699
huub@protcons.nl

KVK 27379345
RABO 01143933541

Instructie

 

Ieder bedrijf denkt zijn eigen specifieke gevaren te kennen, en iedereen is ooit bedrijfsblind. Het blijft moeilijk om een goede hulpverlenings- en calamiteiten procedure op te zetten. Hierbij spelen ook de benodigde persoonlijke bescherming en de afscherming van het gevaar aan de bron een grote rol.  

Daarbij wordt vaak voor onnodig dure oplossingen gekozen en is de manier van combinatie of toepassing niet optimaal.

 

Puttend uit ruime praktische ervaring kan ik hierin advies geven om samen tot de meest passende oplossing te komen.

 

Tijdens vele oefeningen bleek meestal dat ondanks een goede uitrusting de bescherming maar heel matig was. De oorzaak was dan verkeerde toepassing of slechte combinatie of fit van de uitrustingsstukken. Zowel instructie/training als procedure als de combinatie van toegepaste middelen kunnen een (veel) minder dan optimale bescherming opleveren. Dit is gevaarlijk als bescherming echt noodzakelijk is.

 

Onze training of controle levert meestal direct zichtbaar resultaat. Dit werkt zeer illustratief en effectief als training omdat fouten gelijk zichtbaar worden. Zien is weten !


Indien gewenst kunnen de resultaten ook echt gemeten worden. Dit levert de mogelijkheid om beschermingsmiddelen of procedures onderling te vergelijken.

 

Voor speciale instructie voor ziekenhuizen kunt u hier achter klikken.

protcons005001.gif