home
   producten
track record
voorwaarden
cv
protcons001002.gif
aanbevelingen
Protcons B.V.
Tubasingel 22
2287 CM Rijswijk

06 2151 3699
huub@protcons.nl

KVK 27379345
RABO 01143933541

Innovatie ontwikkeling coach collaborator innovator  product markt proces klant

Bij innovatie wordt meestal direct aan ontwikkeling van tastbare producten gedacht. Innovatie is echter veel breder en er zijn veel ontwikkelingen op dit gebied waar ieder bedrijf eigenlijk van op de hoogte zou moeten zijn.

Uw concurrentiepositie en mogelijk voortbestaan is daarvan afhankelijk.

 

Instructie kleding masker bescherming procedure besmetting coach les cursus

Ondanks soms grote specifieke ervaring binnen bedrijven blijft het moeilijk om een goede hulpverlenings- en calamiteiten- procedure op te zetten, inclusief bescherming en besmettingsbeheersing. Daarbij wordt vaak voor onnodig dure oplossingen gekozen en is de manier van combinatie of toepassing niet optimaal. Puttend uit ruime praktische ervaring kan ik hierin advies geven om samen tot de meest passende oplossing te komen. 

 

Evaluatie test training bescherming fluorescentie giftig oefening coach

Om de effectiviteit van bescherming of ontsmetting te meten heb ik een testmethode ontwikkeld. Hierbij wordt gewerkt met ongevaarlijk chemicaliŽn op het te onderzoeken oppervlak. De resultaten zijn zowel direct zichtbaar (kwalitatief) als achteraf getalsmatig in een laboratorium vast te stellen (kwantitatief),  Deze methode is ook heel geschikt voor training.

 

Maatwerk veiligheid procedure gif ventilatie ontwerp overleg intermediair 

Om in een laboratorium met heel giftige stoffen te kunnen en mogen werken moeten alle veiligheidsvoorzieningen op orde zijn. In goed overleg met veiligheidsdiensten en medewerkers heb ik samen met een collega werkbare en veilige voorschriften en procedures ontwikkeld waardoor werk en de hulp veilig en zo goed mogelijk geleverd kon worden. Gelukkig is het altijd bij oefenen gebleven; ondanks goede voorbereiding is het altijd beter te voorkomen dan genezen.

 

Voor het speciale laboratorium moest de techniek en indeling op maat gemaakt worden. Met mijn specifieke kennis op de gebieden filtratie en werken met giftige stoffen heb ik binnen het ontwerpteam ideŽen voor innovatieve methoden en goede inrichting aangedragen en ingevoerd gekregen. De architect en bouwkundige konden zo veel ruimte, kosten en energie besparen terwijl de gebruikers een prima laboratorium kregen.

protcons002003.gif protcons002002.gif protcons002001.gif